weboldal készítés, szövegírásSzövegírás – honlapra (honlapszöveg)

Üdvözlöm, Kedves Érdeklődő! Engedjen meg egy csacska kérdést:

Szöveg nélkül honlap a honlap?

Dezső Anna vagyok, a honlapdiszkont egyik ügyvivője, szövegírója, szövegszerkesztője.

Feladatom az Ön honlapját (szórólapját, különféle platformokon megjelenő hirdetéseit, direkt marketing leveleit, verses, vagy prózai köszöntőit, egyéb szöveges „szükségleteit”) megfelelő tartalommal, mondhatni: élettel megtölteni – igény esetén.
Munkám ezen kívül a honlapdiszkonton megjelenő bejegyzések, szöveges tartalmak korrektúrája, lektorálása, „tálalása”, úgy, hogy az az Ön számára a lehető legkedvezőbben mutasson megoldást problémáira.

A honlaptartalom egy/nagy része szövegből áll, ez a honlap sava, borsa, vagy elkeserítője! Nincsen ebben semmi titok, hiszen a szöveg a kommunikáció egy eszköze. A szolgáltatók weboldalaikon így tudják legkézenfekvőbben, legérthetőbben prezentálni kínálataikat, tevékenységükkel kapcsolatos információikat.

Óóó, ha csak ennyi lenne a szerepe, milyen egyszerű lenne a honlapkészítők, készíttetők dolga!

Közel sem!

A szövegírásnak komoly „kulisszatitkai” vannak. Nem csalás, nem ámítás, nem „pénzkihúzás” az, amikor ügyfeleinken komplex szolgáltatásunkhoz tartozó szövegírást (javítást) is megemlítjük, ha szükségét látjuk.
Sok weboldal tulajdonos tévesen úgy gondolja: elég, ha a szövegben nincs helyesírási hiba.
Ha Ön is ezek közé tartozik, el kell keserítenem…

Ez a legkevesebb!

Egy profi, jó szövegírónak, azon kívül, hogy remek a fogalmazási készsége, rendelkeznie kell nem kis emberismerettel, empátiával, türelemmel. Kreativitással, szakmaszeretettel, tisztában kell lennie egyes szakmai „törvényekkel” (kulcsszavak, a szöveg logikai sorrendje, stb.).
Az, hogy az Ön honlapja értékes, elsőrangú legyen – nem csak az érdeklődők szemében, hanem a találati listák tekintetében is – a jó szövegírónak kell egy kényelmes szék, íróasztal is. Esetenként pedig sok kávé. 🙂

Ne gondolja azonban, hogy – legyen bármilyen jó a szöveges tartalom – a látogató minden betűt el fog olvasni. Ennek ellenére – vagy éppen ezért –úgy kell tálalni, szerkeszteni mondandónkat, hogy az érdeklődő akkor is pontos képet kaphasson szolgáltatásunkról, ha tekintetével „végigpásztázza”, a szöveget. Ezt jelen esetben pontosan megtapasztalhatja, akkor is, ha csak a középre igazított (színes) szöveget olvassa.

A „bő lé-t” sok honlaptulajdonos (először) elutasítja. Azonban ne feledjük: a találati listák jó helyéért elsősorban az ún. keresőmotoroknak kell megfelelnünk! Márpedig „ők” jobban szeretik a „szaftos” tartalmat, mint a rövid, „száraz” szöveget.

De!

Ön a főnök - ha ragaszkodik a székelyembereket jellemző szűkszavúsághoz, ha csak két sorban, vagy akár egyszavas szlogenben szeretné tálalni mindazt, amit képvisel, vagy honlapdizájnja valóban a rövid tartalomért sikolt, semmi gond!

Megoldom, megoldjuk!

Tisztelt Érdeklődő!
Nem elhanyagolható a tény: hosszú évek tapasztalata, tudása, munkája alkotja szövegírói munkám pilléreit, szívesen kamatoztatom mindezt – Önnek dolgozva.
Önnek munkálkodni mindig megtiszteltetés, felelősségteljes feladat, ehhez mérten állok, állunk kötelezettségeink, Ön elé.

Szívélyes üdvözlettel:
Dezső Anna

Legyen weboldalad mielőbb!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS GYORSAN

kapcsolat@honlapdiszkont.com


    Vedd fel a kapcsolatot velünk, ha:

    • az a célod, hogy nyüzsögjenek a vásárlók és érdeklődjenek szolgáltatásod iránt.
    • azt szeretnéd, hogy weboldalad ne csak ízléses, szemet gyönyörködtető legyen, hanem pedánsan megbízhatóan működő weboldal legyen!
    • a terméked jó – nem csak ígérsz, szolgáltatsz is!
    • szereted a vásárlóidat, és kedveled, ha nő a bevételed.