A világon élni csak hősként érdemes!2 perc olvasás

A világon élni csak hősként érdemes!

Eddig nem volt könyvajánló rovat a blogban – ezen változtatok, mert alább bemutatott kötet érdemes a figyelemre.

Folyamatosan nyomon követem Pongor-Juhász Attila önfejlesztéssel, és pénzügyi ismeretekkel kapcsolatos publikációit. (Legutóbb a 7. Évindító Célkitűző Edzőtábor anyagából láttam részletet.)

A 77 perces videó főszereplője Kulcsár Tibor Magyarország vezető ügyviteliszoftver-gyártó cége, a Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa/vezetője volt.

Tibor előadásáában elmondta: nagyon-nagyon szegény gyerek volt, folyamatosan kereste a gazdagság és siker titkát. A titkot ő hamar megtalálta, figyelme eztán arra a valós problémára terelődött, vajon miért nem sikeres minden ember?

A tudásanyag bárkinek rendelkezésére áll. Csak el kell menni a könyvesboltba, megvenni a “Siker titka könyvcsomag“-ot, el kell olvasni, pontosan végrehajtani a benne foglaltakat, így elérhető az áhított siker.

Elképzeléseit követve – eredetileg egyfős vállalkozással, újpesti albérletből – jutott a tőzsdére . A Kulcs-Soft szoftvereit ma már 50 000 cég használja Magyarországon és a környező országokban.

Kifejti, hogy a vállalkozók és a siker közé mindössze két dolog ékelődik. Az egyik az ego, a másik a hazugság.  Azok a vállalkozók, akik önmagukat az ügyfelek elé helyezik ill. magukat és másokat is hazugságokkal áltatják, soha nem lesznek sikeresek!

Nagyon érdekes, tanulságos előadás volt, jó lett volna élőben hallani. Kíváncsi lettem, kutakodni kezdtem a szerző után a világhálón – így jutottam el a www.avilagonelnicsakhoskenterdemes.hu oldalra. A weblap Kulcsár Tibor oldala, ahol a szakember legközelebbi előadására is jelentkezni lehet, és az említett könyvet is meg lehet rendelni.

Óriási meglepetésemre a kiadvány ingyenesen letölthető PDF formátumban! Magam is így olvastam először, aztán rögtön meg is rendeltem nyomtatott formában.

A szerző saját, több mint negyedszázadot átfogó üzleti, személyes és kommunikációs tapasztalatait foglalja össze könyvében. Nem a könnyű meggazdagodásról ír, hanem arról, hogy szilárd elhatározással, rendíthetetlen tisztességgel és kellő rugalmassággal, terveink következetes végrehajtásával minden álom megvalósítható.

Saját élete a bizonyíték minderre, könyve ebben különbözik a siker-gazdagság-boldogulás témában kiadott legtöbb önfejlesztő könyvtől. Rendkívül tanulságos, tömör, jól összeszedett ismeretek halmaza kerül a kezünkbe, ami ott kell, hogy álljon a könyvespolcunkon!

Szóljon hozzá!