https://www.honlapdiszkont.com/wp-content/uploads/2017/08/cropped-logo.png

Honlapdiszkont

Felde László e.v.

8318 Lesencetomaj, Zrínyi u. 9/1

06-70-341-7522
kapcsolat@honlapdiszkont.com

 

A lenti űrlap segítségével írásban is kapcsolatba léphet velünk. Tegye fel kérdéseit, hamarosan válaszolunk! Ha valamelyik ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, írjon nekünk és visszahívjuk!

Kérje ingyenes árajanlatunkat elképzeléseiről!

Legyen weboldala mielőbb!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS GYORSAN

kapcsolat@honlapdiszkont.com


+36-70-341-7522

Vegye fel a kapcsolatot velünk, ha:

  • az a célja, hogy nyüzsögjenek a vásárlók és érdeklődjenek szolgáltatása iránt.
  • azt szeretné, hogy weboldala ne csak ízléses, szemet gyönyörködtető legyen, hanem pedánsan megbízhatóan működő weboldal legyen!
  • a terméke jó – nem csak ígér, szolgáltat is!
  • szereti a vásárlóit, és kedveli, ha nő a bevétele.

Felde László vagyok, ha emlékezetem nem csal, az ezredforduló körül kezdtem elmélyedni az internet „csínjában-bínjában”, tehát akkor, amikor hazánkban a világháló, az internetes portálok, honlapok még csak a „kiváltságosok” számára nyújtottak üzleti, és egyéb lehetőséget.

Hála a fejlődésnek, ez már a múlté, nincs ember, aki ne állíthatná szolgálatába ezt az áldást, nívós, a „tömegek” számára elérhető, megfizethető áron. (Halkan megjegyzem: tevékenységem magját – nem kizárólag – a mobilbarát WordPress alapú honlapok képezik, hiszen ez az a tartalomkezelő, ami nem csak rugalmas, de könnyen, akár otthonról is kezelhető, irányítható, ha maga a mobilbarát weblap-alap elkészült. )

Tudásvágyam azóta sem csillapodott: nap mint nap gyűjtöm az új tapasztalatokat, ismereteket, tudást, hogy mindezt az Ön, és a saját szolgálatomba állíthassam.

Felde László - Honlapdiszkont

Honlapkészítés Tapolca és Sümeg környékén és az egész országban, keressen elérhetőségünk bármelyikén! Ingyenes árajánlatkérés!

Legtöbben szeretik a személyes találkozót egy honlap elkészítése előtt. Szeretik saját szemükkel látni azt a szakembert, akire a pénzüket bízzák. Ha a honlap szövegezése, a telefonos vagy email kapcsolat nem volt 100%-ban meggyőző, egy személyes találkozó még sokat lendíthet a közös üzletbe vetett bizalmon.

Lehet, hogy személyesen egyszerűbb megbeszélni a menüpontokat, a készítendő weboldal tartalmát, a cég tevékenységét és még rengeteg egyéb dolgot, amik a honlaphoz kapcsolódnak (pl domain név, tárhely, email címek stb).

Tapolca és Sümeg környékbeliek előnyben! Bármikor találkozhat velünk személyesen is, a gördülékenyebb ügyintézés végett.

Fontosnak tarjuk megjegyezni, hogy a következő területek egyikén sem vállalunk honlapkészítést és ezektől határozottan elhatároljuk magunkat:

  • 18+ tartalom (pornográfia)
  • drog, alkohol és egyéb káros szenvedélyek, és erre buzdító weboldalak
  • "nyomdafestéket nem tűrő" vagy a jó ízlést sértő téma, tartalom

Ha az Ön vállalkozása, ötlete ezeken a területeken kívül esik, forduljon hozzánk bizalommal. Kérje visszahívásunkat!