https://i0.wp.com/www.honlapdiszkont.com/wp-content/uploads/2017/08/cropped-logo.png?resize=512%2C512&ssl=1

Honlapdiszkont

Felde László e.v.

8300 Tapolca, Ady E. u. 14

06-70-341-7522
kapcsolat@honlapdiszkont.com

 

A lenti űrlap segítségével írásban is kapcsolatba léphetsz velünk. Tedd fel kérdéseidet, hamarosan válaszolunk! Ha valamelyik ajánlatunk felkeltette az érdeklődésed, írj nekünk és visszahívunk!

Kérd ingyenes árajanlatunkat elképzeléseidről!

Legyen weboldalad mielőbb!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS GYORSAN

kapcsolat@honlapdiszkont.com


  Vedd fel a kapcsolatot velünk, ha:

  • az a célod, hogy nyüzsögjenek a vásárlók és érdeklődjenek szolgáltatásod iránt.
  • azt szeretnéd, hogy weboldalad ne csak ízléses, szemet gyönyörködtető legyen, hanem pedánsan megbízhatóan működő weboldal legyen!
  • a terméked jó – nem csak ígérsz, szolgáltatsz is!
  • szereted a vásárlóidat, és kedveled, ha nő a bevételed.

  Felde László vagyok, ha emlékezetem nem csal, az ezredforduló körül kezdtem elmélyedni az internet „csínjában-bínjában”, tehát akkor, amikor hazánkban a világháló, az internetes portálok, honlapok még csak a „kiváltságosok” számára nyújtottak üzleti, és egyéb lehetőséget.

  Hála a fejlődésnek, ez már a múlté, nincs ember, aki ne állíthatná szolgálatába ezt az áldást, nívós, a „tömegek” számára elérhető, megfizethető áron. (Halkan megjegyzem: tevékenységem magját – nem kizárólag – a mobilbarát WordPress alapú honlapok képezik, hiszen ez az a tartalomkezelő, ami nem csak rugalmas, de könnyen, akár otthonról is kezelhető, irányítható, ha maga a mobilbarát weblap-alap elkészült. )

  Tudásvágyam azóta sem csillapodott: nap mint nap gyűjtöm az új tapasztalatokat, ismereteket, tudást, hogy mindezt a Te, és a saját szolgálatomba állíthassam.

  Felde László - Honlapdiszkont

  Honlapkészítés Tapolca és Sümeg környékén és az egész országban, keress elérhetőségünk bármelyikén! Ingyenes árajánlatkérés!

  Legtöbben szeretik a személyes találkozót egy honlap elkészítése előtt. Szeretik saját szemükkel látni azt a szakembert, akire a pénzüket bízzák. Ha a honlap szövegezése, a telefonos vagy email kapcsolat nem volt 100%-ban meggyőző, egy személyes találkozó még sokat lendíthet a közös üzletbe vetett bizalmon.

  Lehet, hogy személyesen egyszerűbb megbeszélni a menüpontokat, a készítendő weboldal tartalmát, a cég tevékenységét és még rengeteg egyéb dolgot, amik a honlaphoz kapcsolódnak (pl domain név, tárhely, email címek stb).

  Tapolca és Sümeg környékbeliek előnyben! Bármikor találkozhatsz velünk személyesen is, a gördülékenyebb ügyintézés végett.

  Fontosnak tarjuk megjegyezni, hogy a következő területek egyikén sem vállalunk honlapkészítést és ezektől határozottan elhatároljuk magunkat:

  • 18+ tartalom (pornográfia)
  • drog, alkohol és egyéb káros szenvedélyek, és erre buzdító weboldalak
  • "nyomdafestéket nem tűrő" vagy a jó ízlést sértő téma, tartalom

  Ha a Te vállalkozásod, ötleted ezeken a területeken kívül esik, fordulj hozzánk bizalommal. Kérd visszahívásunkat!