https://www.honlapdiszkont.com/wp-content/uploads/2017/08/cropped-logo.png

Honlapdiszkont

Felde László e.v.

8318 Lesencetomaj, Zrínyi u. 9/1

06-30-203-1961
kapcsolat@honlapdiszkont.com

 

A lenti űrlap segítségével írásban is kapcsolatba léphet velünk. Tegye fel kérdéseit, hamarosan válaszolunk! Ha valamelyik ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, írjon nekünk és visszahívjuk!

Kezdhetjük a munkát?

kapcsolat@honlapdiszkont.com


Tel: +36-30-203-1961

Felde László vagyok, ha emlékezetem nem csal, az ezredforduló körül kezdtem elmélyedni az internet „csínjában-bínjában”, tehát akkor, amikor hazánkban a világháló, az internetes portálok, honlapok még csak a „kiváltságosok” számára nyújtottak üzleti, és egyéb lehetőséget.

Hála a fejlődésnek, ez már a múlté, nincs ember, aki ne állíthatná szolgálatába ezt az áldást, nívós, a „tömegek” számára elérhető, megfizethető, olcsó áron. (Halkan megjegyzem: tevékenységem magját – nem kizárólag – a mobilbarát WordPress alapú honlapok képezik, hiszen ez az a tartalomkezelő, ami nem csak olcsó, de könnyen, akár otthonról is kezelhető, irányítható, ha maga a mobilbarát weblap-alap elkészült. )

Tudásvágyam azóta sem csillapodott: nap mint nap gyűjtöm az új tapasztalatokat, ismereteket, tudást, hogy mindezt az Ön, és a saját szolgálatomba állíthassam.

weboldal készítés, keresőoptimalizálás, szövegírás