6 átütő sikerű marketing tipp5 perc olvasás

6 marketing tipp, mivel a kisebb változtatások is nagy átütést jelenthetnek, és óriási változásokat okozhatnak a keresési rangsorban és az üzleti sikerben. Az egyedi webdesign kialakítása és az internetes marketing rémisztőnek tűnhet, ha azt gondolod, a jelenlegi weblapod teljes átalakításával kell kezdened. Nyugi.

marketing tipp

Íme néhány gyors és nemhiábavaló módszer weboldalad keresőoptimalizálási (SEO) értékének növelésére anélkül, hogy az egészet lebontanád és újraépítenéd:

1. marketing tipp: Tegyél egy újabb pillantást a meta leírásodra

A Google a minden. Például, a Google szerint a “macskák” kifejezés megegyezik a színházakban futó “Macskák” művel. Ha erről szól az oldalad, akkor a weblapod meta leírásában néhány mondatban mutasd be a musical-t, vagy a zenét. Ha nem, akkor az oldalon lejjebb lapozva helyezz el linket állat-egészségügyi szolgálatokhoz vagy a fajtákkal kapcsolatos információkhoz.

Törekedj egy olyan releváns meta leírás készítése, amely hasznos és lényegre törő, a látogatók pontosan tudják meg a két-három mondatból, hogy mi is a te weboldalad.

Legyen egyszerű, használj kevés kulcsszót. Távolíts el minden felesleges információt. Ha a látogató összezavarodik vagy bizonytalanná válik néhány szó elolvasása után, valószínűleg átlép egy másik weboldalra.

2. Rendszeresen frissítsd a blogod

A weboldalkészítők szerint a legegyszerűbb módja weboldalad felturbózásának, SEO értéke növelésének különleges dizájn nélkül, a blog és a gyakori blogolás! Azok a vállalkozások, amelyek blogolnak, akár 434% -kal több indexelt oldalt mutatnak a Google-ban és más népszerű keresőmotorokban.

Néhány gyors mutató: A kulcsszavak nagyszerűek - moderálva! Ne feledd, hogy a Google figyelmet fordít a természetellenes nyelvezetre. Ha a tartalom annyira tele van kulcsszavakkal, hogy a szöveg értelmetlen, a Google megbüntet érte. A helyesírási- és nyelvtani hibák is jelentős változást hozhatnak - és erősen csökkenthetik weboldalad SEO értékét. Mindig használj helyesírás ellenőrzőt és nézd át a tartalmat publikálás előtt. Végül pedig legyen a blogod felhasználóbarát! Mindig a vállalkozásod szempontjából releváns tartalmat írj, ami hasznos az olvasóidnak. Használj felsorolásokat, címsorokat, alcímeket, hogy emészthető és könnyen olvasható legyen a tartalmad. Használd a közösségi médiát az ügyfelek ösztönzésére, hogy lépjenek kapcsolatba a blogbejegyzéseddel!

3. Tesztelésre használd a telefonod

Van egy dolog, amiben az egyedi weboldalakat tervező a webdizájnerek egyetértenek: az a weblap, amely a telefonodon vagy táblagépeden jelentősen eltérőnek tűnik, nem túl kedvező. Győződj meg róla, hogy weboldalad kis képernyőn is megtekinthető a funkcionalitás elvesztése nélkül. Az olyan elemek, mint a legördülő menü, népszerűbbek a mobil oldalakon, mivel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan keressenek további oldalakat.

És még egy marketing tipp: A szöveg betűmérete legyen elég nagy az olvasáshoz akkor is, ha okostelefonon keresztül csatlakoznak a weboldaladhoz.

4. Duplán ellenőrizd URL-jeidet

A megfelelő URL használatával jelentősen lehet javítani a keresési rangsorolást. Az URL-ek mindig egyezzenek meg a weboldal pontos tartalmával. Kerüld a „cím nélkül” vagy a „névtelen” szavak használatát a webcímekben, és ne használj olyan URL-eket, amelyek véletlenszerű számok és karakterek halmazának néznek ki. Használj tiszta, értelmes címeket, és ezek legyenek az URL-ekben is a legjobb SEO eredmény érdekében.

5. Sebesség kérdése

Ha a weboldalad lassan töltődik be, az óriási hiba. Biztos, hogy a látogatóid türelmetlenek és bosszúsak lesznek és a Google is visszább sorolja az értékelésedet. A képek tömörítése a legnagyobb bűnös egy lassú weboldalon. Használj ingyenes eszközöket, vagy szorosan működj együtt az egyedi weboldal-tervező szakértőkkel a problémás területek feltárásához és kijavításához!

6. Használj auditáló szoftvereket

Számos program letölthető és használható weboldalad értékelésének meghatározására. Például a sok tartalom nélküli vagy nagyon kevés tartalommal rendelkező weboldalak alul maradnak a keresési rangsorban. Ezek a programok segítenek rámutatni a weblapod olyan oldalaira, amelyek idegenek lehetnek, ismétlődő szövegeket tartalmazhatnak, vagy egyéb módon szükségtelenek.

Az egyedi weboldal kialakítása és a keresőoptimalizálás egyszerű lehet - a megfelelő eszközökkel és gondolkodásmóddal. Blogolj többet, ellenőrizd az URL-ekben a véletlenszerű karaktereket, folyamatosan dolgozz a weboldal sebességén, használj szoftvereket az aloldalak átnézésére az optimális SEO-értéked érdekében.

Szóljon hozzá!